GOLD SHOW Webcam Meisjes live in Nederland

Dit is een uniek type groepchat. Het model bepaalt de lengte van de show en stelt de minimum buy-in prijs per lid in. Het model werkt in een openbare chat om haar doel te bereiken voordat de afteltimer eindigt. Wanneer de timer eindigt, accepteert het model zijn doelgeld en begint de show, of ontkent het geld en annuleert de show. Bij annulering worden leden die hebben betaald voor de show terugbetaald.

GOLD SHOWs met hotters Cam Meisjes en webcam-modellen in Nederland in Belgie

Een type show vooraf betaald door leden in plaats van te betalen per minuut. Wanneer een model begint met het aftellen van GOUD, kiest hij / zij de volgende limieten: wat zal er gedaan worden in GOLD show, hoeveel minuten de show zal zijn, het minimum bedrag dat elk lid moet bijdragen om de show te zien, hoeveel GOUD ze wil voordat ze de show start en hoelang het model zal wachten om het gestelde doel te bereiken voordat ze / hij de show start of stopt. Modellen kunnen ervoor kiezen om de show op elk moment te starten, zelfs als de timer nog niet is afgelopen of als zij / hij haar doel niet heeft bereikt. Als het model ervoor kiest de show te annuleren zonder het te starten, krijgen alle leden hun geld terug en krijgt het model niets.

Wanneer het model ervoor kiest om de GOLD-show te starten, worden het model en alle leden die het minimumbedrag hebben bijgedragen aan een privégroepchat. Zelfs nadat de show begint, kunnen leden op elk moment nog steeds deelnemen en wordt het volledige minimumbedrag in rekening gebracht. De leden kunnen elkaar zien en met elkaar praten als ze dat willen. Sommige sites bieden leden de mogelijkheid om te komen en gaan vanuit de Gold Show, een beveiligingsfunctie voor het geval ze niet verbonden zijn. Sommige sites betalen ook de volledige ticketprijs als een model de show voortijdig beëindigt of wordt verbroken.

GOLD-shows zijn anders dan andere soorten groeps-shows, omdat het prepaid is en slechts een bepaalde hoeveelheid tijd in beslag neemt. Net als andere groepsshows, kunnen GOLD-shows een goedkope optie zijn in vergelijking met privéchats.

Het is belangrijk op te merken dat Gold Shows niet worden aanbevolen voor modellen die tijdens het streamen geen stabiele verbinding hebben. Dit komt omdat als een model werd losgekoppeld van een Gold Show, het model alle inkomsten van die Gold Show zou verliezen.

Gouden shows zijn leuk en als je ze leuk vindt, helpen ze je echt om meer verkeer naar je kamer te krijgen en je online tijd te verspillen voor een betere plaatsing omdat elke kijker van je gouden show meetelt voor de tijd online. Je maakt niet alleen 35%, maar de afweging is veel beter verkeer dan andere cam-sites en ze zorgen voor terugboekingen. Als u uw cammodels-link promoot, krijgt u een veel hoger percentage via verwijzing via uw link.