Waarom is niet mijn gift card worden geaccepteerd?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw gift card niet wordt geaccepteerd.

 

  • Uw gift card is niet van een winkel momenteel samen met PayGarden. Als uw kaart is gekocht bij een internationale retailer, is het waarschijnlijk niet zal werken, als PayGarden accepteert AMERIKAANSE retailers alleen, behalve in de enkele gevallen.
  • Uw gift card is een prepaid MasterCard of Visa card. Hoewel prepaid Visa card en MasterCard worden vaak gezien als gift cards, ze zijn in feite, prepaid debit cards. Als de kaart die u probeert te gebruiken is een Visa-of MasterCard-logo op staat, is de kans groot dat het niet zal worden geaccepteerd.
  • U niet in de volle PIN. Sommige kaarten vereisen misschien haal de folie van de cadeaubon en voer in de PENS.
  • De kadobon is ontstaan uit een online cadeaubon markt. PayGarden meestal niet accepteren cadeau kaarten van een derde partij gift card providers, zoals plasticjungle.com, raise.com, cardpool.com, giftcardgranny.com onder andere.
  • De cadeaukaart hoeft niet een hoog genoeg saldo voor de aankoop die je hebt gekozen. Vergeet niet dat PayGarden tegen een provisie, dus zelfs als de cadeaubon is genoeg ter dekking van de aankoop die u hebt geselecteerd, wordt de provisie moet nog in aanmerking worden genomen.