Wat is Goud Shows?

Dit is een unieke vorm van chatten in een groep. Het model bepaalt de lengte van de toon en stelt een minimum buy-in prijs per persoon. Wanneer een model begint een GOUDEN toon aftellen, zij/hij kiest voor de volgende grenzen: wat zal er gedaan worden in een GOUDEN toon, hoeveel minuten is de show zal worden voor het minimale bedrag dat moet ieder lid een bijdrage leveren om de show te zien, hoeveel GOUD ze wil voordat ze begint de show, en hoe lang het model zal wachten om te bereiken van het gestelde doel voordat hij/zij begint of wordt de show. Modellen kunnen kiezen om te beginnen met de show op elk moment, zelfs als de timer is niet voltooid of als zij/hij het niet heeft bereikt haar doel. Als het model kiest voor annuleren van de show, zonder het op te starten, alle leden zal worden terugbetaald hun geld en het model krijgt niets.

Wanneer het model kiest om te beginnen met het GOUDEN toon, het model en alle leden die hebben bijgedragen aan de minimum-bedrag worden genomen om een eigen groep te chatten. Zelfs na de show begint, kunnen de leden zich nog steeds op elk moment en wordt in rekening gebracht het volledige minimum bedrag. De leden kunnen zien en met elkaar praten als ze dat willen. Sommige sites toestaan dat leden komen en gaan van de Gouden toon, een bescherming voorzien in geval van een verbroken. Sommige sites zullen ook de terugbetaling van de volledige prijs van het ticket als een model eindigt op een toon vroeg of is de verbinding verbroken.

GOUD blijkt anders te zijn dan andere soorten van de groep geeft aan, want het is prepaid en duurt slechts voor een bepaalde tijd. Net als andere groep toont, GOUD shows zijn een goedkope optie in vergelijking met prive-chats.

Het model werkt in de openbare chat om haar doel te bereiken voordat de timer afloopt. Wanneer de timer afloopt, het model accepteert haar doel geld en begint de show, of weigert het geld en annuleert de show.